Ах, Фінал …
Can-Am Quest Cup це завжди захоплююче, але саме фінал Чемпіонату України з GPS-орієнтування на квадроциклах і мотовсюдиходах можна назвати епічним!

У кожному анонсі ми запрошуємо всіх хто любить квадроспорт, всіх у кого міцні нерви і розвинена винахідливість, людей готових до труднощів і які люблять адреналін. А тепер ми пояснимо, чому і розповімо вам, як же готувався такий епічно крутий фінал Can-Am Quest Cup!

І так, перша і основна складова відмінної гонки, це вибір локації. А оскільки це чемпіонат з GPS-орієнтування, то тут потрібен особливий підхід.
Організатори завжди намагаються вибрати максимально цікаву місцевість. Починають пошуки з супутника, а потім відвідують її персонально. Вони перевіряють достовірність даних, які, до речі, не завжди відповідає очікуванням. Об’їжджаючи всю локацію в пошуках придатних місць вони на собі відчувають всі труднощі майбутнього змагання, і тим самим доводячи наскільки реально все пройти, якщо у вас сталеві нерви і ви кмітливі.
Все підбирається з урахуванням безпеки, але щоб всі учасники змогли отримати кайф, так що в основному це місцевість багата на ландшафтні сюрпризи. Насправді це красиво завуальоване слово Болото і Бруд, ) адже чим більше перешкод, тим краще.

Протягом цього часу підготовка кипить, організатори викладаються на повну, – інакше якісної гонки не буде.
Вони ретельно складають маршрут враховуючи, що в гонці беруть участь не тільки профі, а й новачки, залишають точки захоплення, для яких використовують фарбу особливого блакитного кольору. Потім вже слідує підготовка табору і прийом перших учасників.

Це настільки захоплююче і цікаво, що важко вирішити, що ж краще, підготовка або саме змагання. Злагоджено працює команда, не можна про це не згадати, адже це одна з найважливіших запорук успіху. Завдяки злагодженій роботі професіоналів, це все приносить стільки задоволення.

На сам процес підготовки ви легко можете подивитися на нашому YouTube каналі

Фото с цього этапу – тут >>

Генеральний партнер – компанія Логос-Спорт, ексклюзивний дистриб’ютор техніки BRP в Україні.

Організатор – Київський квадроклуб «Адреналін»

За безпосередньої підтримки:
BRP центр Житомир
BRP центр Київ
BRP центр Черкаси
BRP центр Чернігів

партнер:
ALeXX – перший креативний коньяк у стилі Fusion

Туристичний партнер:
Travel Company “White Stork”

Інформаційні партнери:
Інтернет-портал «AutoRia»
Рroject52

Як проходили попередні етапи можна подивитися тут >>

Дивіться, читайте, підписуйтесь!

YouTube
Instagram
Facebook
Web-site
BRP World