«Can-Am Spyder Grossglockner Challenge» – це свято власників для всіх гарячих прихильників родстерів Can-Am Spyder, які подорожують з України, та Туреччини, з Фінляндії та Німеччини, та майже з усієї Європи в Австрію. Цього року близько 300 учасників взяли участь в цьому заході. Серед них – майже 30 райдерів з України!

Відправною точкою був завод «ROTAX» у Гунскірхені, і святковий захід розпочався з екскурсії по об’єкту. Учасники з задоволенням ознайомилися з технічними аспектами виробництва двигунів з високими технічними характеристиками для своїх родстерів.

Перша експедиція стартувала з Гунскірхена в Альтмюнстер через «Дунайську петлю» (Schlögener Schlinge), Шердінг та Бургхаузен. Увечері Мілош Лазничка (Milos Laznicka), регіональний генеральний директор по Східній Європі та країнах СНД, зробив пожертву в розмірі 5000 євро на розвиток добровільної пожежної служби общини Альтмюнстер. Це була своєрідна подяка від компанії BRP мешканцям Альтмюнстера за їх підтримку в проведенні цього щорічного заходу Can-Am Spyder.

Кульмінацією заходу «Can-Am Spyder Grossglockner Challenge» стала поїздка на гору Гроссглокнер. Ті, хто брав участь у підйомі, оцінили всі 48 км серпантинової дороги з 36 поворотами на висоту 2,504 метрів. Їхньою нагородою на вершині був унікальний панорамний вид 30 «Тритисячників» в Національному парку Хое Тауерн.

Протягом вечора, учасники ділилися своїм досвідом їзди і водіям Can-Am Spyder було вручено п’ять нагород. Були створені різні виграшні категорії, наприклад, отримали нагороди чоловіки та жінки, які проїхали на родстері найбільшу відстань, був нагороджений наймолодший учасник, водій Can-Am Spyder, з найбільшою кількістю кілометрів на лічильнику, і, нарешті, свою нагороду отримав один з найбільш оригінально персоналізованих родстерів. Учасникам надзвичайно сподобалося відчувати себе частиною спільноти Can-Am Spyder.

Томас Ухр (Thomas Uhr), віце-президент BRP-Powertrain і генеральний директор BRP-Rotax GmbH & Co KG, підкреслив: «Я дуже радий бачити так багато сповнених ентузіазму водіїв Can-Am Spyder, які зібралися на цьому заході. «Can-Am Spyder Grossglockner Challenge» є визначальною подією в своєму класі, і число людей, які відвідують це свято, демонструє ступінь нашого досвіду й кваліфікації в сегменті спортивних транспортних засобів».

Фото “Ukrainian Team”: Facebook, Google Photo

Відео з заходу:
День 1 (Прибуття):

youtube.com/watch?v=OKxwcHuu_F4

День 2
(Тур по заводу Rotax та прогулянки по мальовничім місцям):

youtube.com/watch?v=Cj3O4axQsRg

День 3
(Поїздка високогірною дорогою Гроссглокнер):

https://www.youtube.com/watch?v=x-wTj44ebiI

Дізнайтеся, як це відбулося рік тому

Офіційна сторінка заходу в соціальній мережі Facebook

Вибрати та придбати Spyder