Чемпіонат України з BAJA 2021, запрошує всіх любителів спорту і екстриму на другий етап гоночного сезону 2021 року в легендарні Олешківські піски! У липні 2021 в Херсонській області стартує 2-й етап Чемпіонату України з Баха «BAJA DESERT RACE». На учасників чекають понад 600 кілометрів піщаної траси, високий рівень організації, гостинність заміського комплексу, смачна кухня ресторану, подарунки від спонсорів і партнерів змагання, і звичайно справжній заряд адреналіну! За чотири роки існування Чемпіонату України BAJA об’єднала спортсменів з усіх регіонів України, а також учасників з Білорусії, Болгарії, Чехії, Польщі, Туреччини. Саме на цих змаганнях проявляється справжній командний дух і безкомпромісна боротьба суперників.
У цьому сезоні, організатори приготували учасникам багато цікавого. Це нові траси, різноманітні локації і оновлений регламент, але як завжди незмінними залишаються максимально яскраві емоції, які можна отримати тільки на BAJA UKRAINE.
І звичайно, нагадуємо, що в регламенті передбачено різноманітні залікові класи, що дає можливість брати участь у змаганнях як досвідченим спортсменам, так і новачкам. Тому, якщо у вас є мотоцикл, квадроцикл або баггі, то Чемпіонат України по Баха – подія, яку ви не можете пропустити!
Баха – це не просто гонка, це три дні справжнього драйву і екстриму! Це випробування на витривалість і перевірка своїх сил! Це яскраві емоції і спогади на все життя!

КЛАСИ Чемпіонат України з BAJA 2021:
«MOTO» всі моделі і марки мотоциклів.
«QUAD» всі моделі і марки квадроциклів.
«UTV» беруть участь мотовсюдиходи типу Side-by-Side до 1200 сс включно, без турбіни в заводській комплектації (2х4, 4х4, механічна КПП або варіатор).
«UTV-TURBO АМАТОR» беруть участь мотовсюдиходи типу Side-by-Side до 1200 сс включно, з нагнітателем або турбіною заводської комплектації (2х4, 4х4, механічна КПП або варіатор), в клас допускаються спортсмени які не мають спортивного звання, а також володарі КМС і 1-3й розрядів.
«UTV-TURBO PROFI» беруть участь мотовсюдиходи тіпу Side-by-Side до 1200 сс включно, з нагнітателем або турбіною заводської комплектації (2х4, 4х4, механічна КПП або варіатор), в клас допускаються спортсмени які мають звання МСУ (будь-який член екіпажу).

Необхідні документи Чемпіонат України з BAJA 2021:
Ліцензія ФМСУ
Страховка життя і здоров’я підвищених ризиків на 30 000 грн
Довідка від лікаря (терапевта)
Водійське посвідчення категорії А для класу МОТО
Водійське посвідчення категорії В для класу QUAD, UTV, UTV TURBO (AMATOR / PROFI)
Учасники від 16 років до 18 років необхідна наявність нотаріального дозволу від батьків для участі в змаганнях ФМСУ

Реєстрація учасників Чемпіонат України з BAJA 2021 відкрита до 26 червня 2021

 

Більш детальна інформація – на сайті організаторів за посиланням >>

Чемпіонат України з BAJA 2021

***
Організатор:
Квадроциклетний клуб «Адреналін»

Генеральний спонсор змагання:
Компанія Логос-Спорт – ексклюзивний дистриб’ютор продукції BRP в Україні

Партнери змагань:
ALeXX – перший креативний коньяк у стилі Fusion
Багратіоні – ігристі вина зі смаком королівських традицій Грузії

Інформаційні партнери:
Рroject52_Facebook
Project52_YouTube
Project52_Instagram
Інтернет-портал «AutoRia»

Як проходили попередні заходи дивіться тут >>