20.06.2020 – довгоочікуване відкриття сезону Can-Am Quest Cup!

Всі любителі квадропригод, нарешті дочекаються свого зоряного часу! Довгоочікуване відкриття сезону стартує в кінці червня, а це значить, що всі любителі квадроциклів і мотовсюдиходів запрошуються на цю захоплюючу подорож-змагання, яке подарує вам не тільки заряд адреналіну, а й збагатить запасом непідробних емоцій на довгий-довгий час. Вам випаде чудова можливість перевірити себе і свою техніку на міцність, згуртуватись зі своєю командою, знайти нових друзів-однодумців і чудово відпочити на лоні природи.

Нагадаємо, що ж таке Can-Am Quest Cup.

Це перш за все гонка! Перша і єдина в своєму роді, гонка не просто на швидкість (хоча це теж є) але і на спритність і кмітливість, адже для того, щоб захопити всі точки вам знадобляться і те й друге. Що-що, а локації організатори вибирають просто майстерно.

Гонка, яка не вимагає майстерності і особливих навичок. Так що якщо ви новачок в цій справі – це гонка так само і для вас.

Це дивовижне поєднання спортивного азарту і активного відпочинку. Командне змагання, де всі учасники методом жеребкування розподіляються на команди (клас «light») або формуються заздалегідь (клас «sport») це робиться для того, щоб створити командний дух і зрівняти шанси у змаганні. Це одноденна подорож в компанії любителів активного відпочинку в форматі GPS-орієнтування дозволить вам поборотися за перше місце і забрати перші призи цього сезону.

Не пропустіть!
20 червня 2020 року відкриття сезону Can-Am Quest Cup!

Генеральний партнер змагань  – компанія Логос-Спорт, ексклюзивний дистриб’ютор техніки BRP в Україні.

Організатор – квадроциклетний клуб «Адреналін»
Телефон організатора: (096) 430-45-19

При безпосередній підтримці BRP центрів:
Дніпро
(050) 367-04-43
Запоріжжя (Парк-Спорт)
(067) 612-04-94
Запоріжжя (Елітспорт)
(050) 728-91-59
Полтава
(067) 614-22-44
Харків
(067) 579-17-17

Постійний партнер змаганнь:
ALeXX – перший креативний коньяк у стилі Fusion

Інформаційні партнери:
Рroject52_Facebook
Project52_YouTube
Project52_Instagram
Интернет-портал «AutoRia»

 

Як проходили попередні етапи можна подивитися тут >>

Дивіться, читайте, підписуйтесь:

Web-site
BRP World