17 серпня 2019 року відбудеться фінальний етап Can-Am Quest Cup. Нові міста, нові локації і в той же час такі знайомі і рідні! Міста Новгород-Сіверський та Шостка зустрінуть нас в фінальному заїзді. Зовсім недавно там пройшов один з етапів ЧУ по BAJA, і тільки вляглася пил сільських доріг і жителі повернулися до звичного ритму життя як Can-Am Quest Cup стукає в гостинні двері з новими пригодами! )

Будемо раді абсолютно кожному, будь то спортсмен або уболівальник, любитель, який вирішив дерзнути або профі, який знову і знову, з разу в раз відточує свою майстерність, – будемо раді вітати всіх, адже, врешті-решт саме ви всі пишете історію цих змагань.

Нагадаємо, що цей довгоочікуваний фінал Can-Am Quest Cup відбудеться на кордоні Сумської та Чернігівської областей, і сама гонка буде протікати вздовж річки Десна.

17 серпня 2019 роки ви зможете показати себе і свою команду. Випробувати техніку і свою нервову систему, перевірити запас удачі і спритності, адже точки в GPS-орієнтування простими не бувають, а пригоди з кожним разом все цікавіші. У вас з’явиться чудова можливість випустити назовні внутрішнього звіра, насититися адреналіном і включити голову на 110%.


У вас є відмінний шанс відпочити і поборотися за першість одночасно, отримати величезну розрядку і в той же час зарядиться відмінними враженнями. Тому що, крім мальовничих пейзажів, які вам неодмінно зустрінуться, ви будете в колі однодумців і друзів, які поділяють ваші інтереси, а приємним бонусом для вас стануть класні призи від партнерів змагань, і яскраве свято після закінчення етапу, так що в будь-якому випадку буде все те, що так любили стародавні римляни – і хліб, і видовища! ))

Не пропустіть фінальну гонку Can-Am Quest Cup на півночі нашої країни, адже зима вже близько!

Ми чекаємо саме Вас!

Генеральний партнер – компанія Логос-Спорт, ексклюзивний дистриб’ютор техніки BRP в Україні.

Організатор – Київський квадроклуб «Адреналін»

Телефон організатора: (096) 430-45-19

При безпосередній підтримці:
BRP ЦЕНТР Житомир
BRP ЦЕНТР Київ
BRP ЦЕНТР Черкаси
BRP ЦЕНТР Чернігів

партнери:
ALeXX – перший креативний коньяк у стилі Fusion

Туристичний партнер:
Travel Company “White Stork”

Інформаційні партнери:
Інтернет-портал «AutoRia»
Рroject52

Як проходили попередні етапи можна подивитися тут >>

Дивіться, читайте, підписуйтесь!

YouTube
Instagram
Facebook
Web-site
BRP World