29 серпня відбудеться другий етап Sea-Doo Quest Cup.
Тепер вся ця смакота буде проходити в місті-герої Києві!

Місце було вибрано ідеально, Київське водосховище іменоване місцевими жителями Київським морем ідеально підходить для наших цілей, та й до того ж його глибина така ж як і у Азовського моря, так що це місце ми називаємо Київським морем без докорів сумління.
Отже … Всі хто не зміг потрапити на перший етап у вас все попереду! В кінці літа наші організатори влаштують грандіозний другий етап, і всі хто хоч раз був на подібного роду заходах, знають що це чиста правда, бо кожен новий етап, кожного змагання це те що не забувається. Це відмінна можливість надолужити згаяне для всіх хто не зміг нас відвідати з тієї чи іншої причини в першому етапі. Ну, а для наших лихих підкорювачів стихій це ще один шанс показати себе і подивитися на інших.

Запрошуються всі бажаючі. Всі, хто любить кидати виклик сам собі і перемагати. Так само ми з радістю чекаємо наших улюблених уболівальників, без яких вся ця картина не була б повною.
Пам’ятайте що це не просто “водні покатушки” – тут стільки плюсів … Це можливість перевести ваше життя в режим стрілялки хоча б на один день, так само це найкращий і самий захоплюючий тренажерний зал під відкритим небом. Це чудова можливість познайомитися з новими людьми і завести нових друзів за інтересами. І на кінець це шанс скинути з себе кайдани і просто піддатися інстинктам, які неодмінно приведуть вас до перемоги. І, варто нагадати про призи від партнерів, які будуть приємним бонусом.
Нагадуємо! 29 серпня 2020 в місті Київ відбудеться другий етап Sea-Doo Quest Cup, а це значить у вас є можливість поставити яскраву крапку в цьому сезоні. Чекаємо на Вас!

Приймаюча сторона:
комплекс відпочинку “Morewell”. Київська область, c. Толокунь, вул. Київська, 43
GPS: 50.891150, 30.441916

Організатор:
Квадроциклетний клуб «Адреналін»

За підтримки BRP ЦЕНТР КИЇВ і BRP ЦЕНТР КИЇВ ЗАХІД

Генеральний спонсор змагання:
Компанія Логос-Спорт – ексклюзивний дистриб’ютор продукції BRP в Україні

Партнери змагань:
ALeXX – перший креативний коньяк у стилі Fusion
Мережа автомийок самообслуговування Car Wash Point

Інформаційні партнери:
Рroject52_Facebook
Project52_YouTube
Project52_Instagram
Інтернет-портал «AutoRia»

Як проходив перший етап можна подивитися тут:
Фото >>
Відео >>