Чемпіонат України з Кантрі Кросу 2020 для квадроциклів відкриє сезон для всіх фанатів квадроспорту 22 лютого! Почесну роль взяв на себе Київ, а столиця як ви знаєте нас не підводила, так що “цікаво і видовищно” організатори нам гарантують. Тим більше, що гонка пройде на справжній кантрійній трасі в Пирогово.

Довгоочікувана подія в світі любителів екстремального спорту. Нарешті то «Christmas holidays» позаду, і тепер, коли час для салатів і ледачого перегляду хороших фільмів пройшло, можна зануритися в атмосферу адреналіну та спортивного азарту.

Згадати, що пальці можуть перемикати не тільки канали на пульті, а й міцно тримати в галопі ваших бойових коней. Віддатися у владу адреналіна і інтуїції. Цього року перший етап традиційно називається “Крижаний драйв”, що наводить на думку про те, що організатори з погодою вже домовилися, втім, навіть, це не вперше! ) Так що, нехай вас це не лякає.

Загалом запрошуються всі! Професіонали – улюбленці пані удачі, новачки – навіть якщо ви вперше берете участь у вас є всі шанси перемогти (пані фортуна мінлива), і тому докази – фінальні чемпіонати минулого року! Навіть діти віком 6+! Улюблена категорія гонщиків – сміливі і зухвалі, вони не бояться кинути виклик трасам. Ну і звичайно ж ми запрошуємо наших дорогих вболівальників, без яких ніяк не можна. Адже найкраща перемога, це та яку є з ким розділити.

Новий рік – новий сезон квадропригод. У вас є шанс не тільки здорово провести вікенд в згуртованій компанії однодумців, а й поборотися за звання Чемпіона України, стати першим володарем цього звання в цьому році. Байдужим не залишиться ніхто, гарантія! Це реальна можливість стати частиною чогось більшого і справжнього. Не пропустіть!

Місце проведення:
г. Киев, мототрек “Пирогово”
Місце базового табори на мапі

Організатор:
Квадроциклетний клуб «Адреналін»

Генеральний спонсор змагання:
Компанія Логос-Спорт – ексклюзивний дистриб’ютор продукції BRP в Україні

Партнери змагань:
ALeXX – перший креативний коньяк у стилі Fusion

Інформаційні партнери:

Рroject52_Facebook
Project52_YouTube
Project52_Instagram
Інтернет-портал «AutoRia»

Більш детальна інформація про цей етап на форумі змагань

Як проходили попередні заходи дивіться тут >>