Коли міська метушня вимотує, а будні стають низкою сірих подій, коли туга за внутрішнім хижаком стає непереборною, на сцені з’являється ВІН … триколісний примарний гонщик!


Ні, він не буде палати сам, але точно запалить тебе зсередини, пустить бензин по твоїх венах, дасть можливість розправити свої крила. І не має значення хто ти в повсякденному житті, приміряючи на себе стиль Ryker ти стаєш ким завгодно … Можна бути лиходієм, можна бути супер героєм … Бетменом наприклад … темний лицар, який поспішає перетнути межу злочинного Готема … адже навіть супер героям іноді потрібен перепочинок.
Хвилина … і ось ти вже летиш назустріч вітру, розсікаючи навпіл полотно ночі, намагаючись наздогнати захід …
Адже що таке Ryker? Це не тільки кермо, педаль гальма або ручка газу, хоч без цього і не можна. Ryker – в першу чергу це свобода.


Це почуття внутрішньої сили, маленька влада і гімн цієї влади – бурчання мотора і шум вітру!
Він закохує, моментально приковує до себе погляд і не відпускає, поки не спробуєш, а після ти точно знаєш що повернешся, і будь упевнений, куди б ти не поїхав ти всюди будеш в центрі уваги.
Плавно сів за кермо, включив запалювання, повернув ручку газу … поїхали! Як тільки ти відчуєш вогонь в крові, як тільки злетять останні кайдани, ти починаєш свою гру, де швидкість єдине правило, і підкоряєшся ти лише одному відомому закону, закону свого серця.

Відео

Ryker … так само привабливий, як і темна сторона сили для недосвідчених …
Це навіть не стиль, це спосіб життя … Це … нова епоха …!

#RideLikeNoOther

#КатайЯкНіхтоІнший

 

Детальніше про RYKER – тут >>