6 квітня 2016 року, корпорація BRP відкрила свій новий виробничий об’єкт у Хуаресі, Мексика, який надає компанії можливість здійснити свої плани щодо зростання в позашляховій промисловості.

«BRP поставила перед собою за мету випускати на ринок нову модель мотовсюдихода side-by-side кожні шість місяців протягом наступних чотирьох років. Цей завод, побудований з використанням найновітніших технологій, керований сильною командою співробітників з відмінним знанням наших виробничих процесів і цінностей, підтримає нас у досягненні цієї мети», сказав Жозе Буажолі (José Boisjoli), президент і виконавчий директор. «Об’єкт має надзвичайно важливе значення в досягненні цілей нашого стратегічного плану зростання, динамічності та економного виробництва.»

Мотовсюдихід Can-Am Defender, випущений на ринок у вересні 2015 року, збирається на цьому заводі. З цією моделлю BRP увійшла в утилітарний сегмент SSV, найбільший і найбільш швидко зростаючий у позашляховій промисловості, що стало важливим вектором зростання для компанії.

«Я хотів би особливо відзначити співпрацю і підтримку з боку уряду Хуареса і Чіуауа, які зіграли важливу роль в будівництві цього нового об’єкта,» сказав Сільвен Бланшетт (Sylvain Blanchette), віце-президент з виробництва в Мексиці й Канаді. «BRP завжди мала чудові стосунки з місцевими органами влади в Хуаресі, і ми дуже вдячні їм за це.»

Наразі BRP збирає транспортні засоби й двигуни на трьох заводах у Мексиці. Вона визнана кращим роботодавцем у Мексиці завдяки своїм конкурентним заробітним платам, окладам та страховим допомогам. BRP інвестувала близько 14290 мільйонів мексиканських песо (CA $ 190m) в Мексику, починаючи з 2001 року, коли розпочала тут свою діяльність.

Квадроцикли Can-Am | BRP можна вибрати та купити тут